tisdag, februari 5

Kärleksquiz med Mattias Björkas liveStockholms roligaste och mest anrika musikquiz hyllar kärleken. Nu på torsdag, en vecka innan Alla Hjärtans Dag, frågar vi om musikaliska versioner av alla kärlekens stadier: från nyförälskelse till hjärtesorg.

SPECIAL: Delar av quizet framförs live av Mattias Björkas från Vasas flora och fauna!

Missa inte detta exklusiva framträdande av en världsartist. Sprungen ur den österbottniska myllan började Mattias sin karriär på engelska i Cats on Fire, gick vidare till Vasas flora och fauna på svenska och har precis släppt bandets musik i tysk översättning. I love you, jag älskar dig, Ich liebe Dich! Willkommen zu Quizzen, Lachen unt Bieren gehinken.

Det här med en liveartist är ett nytt grepp på Stockholms musikquiz, men i övrigt kommer allt vara sig likt.

Decembervinnarna Dan Reed Social Network (dvs jag och mina lagkompisar Patrik, Terry och Samuel) ställer frågorna. Vi har dammsugit våra skivsamlingar på musik om kärlek. Det har inte varit lätt, för låtar handlar väl mest om dammsugning, koltrastar och jobbskatteavdrag? Men vi tror att vi får ihop tillräckligt för ett quiz om flört, svartsjuka och kanske lite sex.

Som vanligt: max fyra personer per lag, inga tekniska hjälpmedel tillåtna. Ta med egna pennor och kladdpapper. Första frågan ställs klockan 19.00, men kom redan till 17.00 om du vill vara säker på att få bord. Vinnarna får presentkort på Debaser och äran att ställa frågorna i mars.

All info finns här.

Inga kommentarer: