onsdag, december 8

Life Aquatic

Ledsen att jag inte postat så mycket på senare tid... Men jag jobbar på några monsterposter som kommer snart !

Medans ni väntar på dem så måste jag bara göra er uppmärksamma på den nya Wes Anderson filmen, "The Life Aquatic with Steve Zissou" Med Bill Murray i huvudrollen. Den ser ruskigt spännande ut !!! Den har premiär 10 December in USA och jag har ingen som helst aning om när den kommer till det kulturella U-landet Sverige... Men man kan väl gissa på att vi får se rullen någon gång i början av det nya året.

Kolla in trailern till The Life Aquatic with Steve Zissou

Sedan måste jag rekomendera er att ni kikar in hos min polare Jonas's blogg, Yowsah. Han ger sig på en skön sammanfattning på musikåret som gick !

1 kommentar:

Adrian sa...

You lucky bastard ! Fan vad orättvist !