söndag, oktober 28

Det stora metaquizzetTorsdag den 1 november ställer jag och mina vänner i laget Dan Reed Social Network frågorna i huvudstadens roligaste och mest anrika musikquiz: Stockholms Musikquiz på Bar Brooklyn i Hornstull.

Jag har tappat räkningen på vilket quiz i ordningen jag är med och fixar. Men i den här lagkonstellationen är det sjunde gången vi arrangerar. Då kan det vara dags för ett lite självrefererande quiz, som även om det biter sig en aning i svansen ändå tar sig framåt. Ett musikquiz om hur det är att musikquizza. Låter det invecklat? Nej inte alls, allt kommer vara som vanligt: vi spelar musik ur högtalare och ni skriver på papper ner vad ni tror det är. Sedan kan ni även hinna med att "hinka bärs och garva", som det brukar heta.

Dörrarna öppnas klockan 17 och första frågan ställs klockan 19. Vi håller på tills allt är klart. Max fyra personer per lag. Inga tekniska hjälpmedel. Ta med egna pennor och eventuella kladdpapper. Vinnarna får presentkort till Bar Brooklyn samt äran att göra årets sista quiz i december.

Här finns eventet på Facebook. Vi ses!

Inga kommentarer: