torsdag, januari 20

Jag vill vakna av BennyDet tog mig två timmar att ta mig ur sängen i morse. Jag kunde inte uppbåda ett enda uns energi.

Jag önskar att jag hade haft en klockradio. Och att den hade spelat ”Little Donna” med Benny Sings. Då hade jag studsat upp, dansat runt och när låten varit slut hade jag ringt till radiostationen och bett dem spela låten igen. Eftersom de troligen skulle vägra (inte alls som när ”Rapper’s Delight” kom och den spelades back to back på radio i New York) så hade jag fått sjunga låten för mig själv. Det hade inte varit svårt, den fastnar direkt:

Little Donna
Oooh, you’re the one-a
Wanna run-a
Oooh, Little Donna
And if you wanna
Let’s skip the sauna
‘Cos Little Donna
Oooh, you’re the one-a


Fatta! Benny är alltså en så otroligt schysst kille att han kan tänka sig att hoppa over bastubadandet, bara för Donnas skull. Han är en toppenkille. En annan toppenkille är Matthew Perpetua som driver förträffliga Fluxblog, där jag hittade Benny Sings (som faktiskt verkar heta så, det är precis som med Ben Folds, som ju inte står och viker saker).

Benny är rödhårig och kommer från Nederländerna (men sluta inte läs för den skull) och hans andra album, med ”Little Donna”, kommer att släppas i anslutning till Alla Hjärtans Dag. Skivbolaget Sonar kollektiv har lagt ut rätt långa smakprov från samtliga låtar. Det låter sjuttiotal, Phoenix, jazz, Chet Baker, blås och flöjter och mycket annat bra.

Och på slutet blir det soft rock, komplett med stämsång, kärleksbudskap och den softrockiga låttiteln ”Make a Rainbow”! Den kan jag tänka mig att bli väckt av många gånger.

1 kommentar:

Anonym sa...

Not that it's suppose to be a contest but 2 hours is nothing, nothiinng. This morning my clock woke me up at 950, afte ablying pressure to the snooz once or more i got out of bed @ 1500 after 14 hours of sleep, somewhat sore ears, and one session of... well, "relieving myself of precious sweet nectar"..... Which always seems to add an extra hour or 2.

this i think is a turning point in the evolution of human. From primarily standing then to sitting and now just simply trying to avoid the effect of gravity altogether by simply staying as close to the ground as possible, for as loong as durable.

Keep up the good work and remember that this approach will in time show its benefits, such as less knee and back problems. Also decartes thought that his intelligens was a direct result from sleeping late as a young man.

stay smart, stay alive for longer, stay in bed.

kh

ph