tisdag, februari 1

Fler folk i ballongkorgen!

ExampleExample

Den länge emotsedda nya Åsa-Nisse-filmen har en affisch snodd rakt av från "Polisskolan 4". Men där Mahoney lyckades få med nio personer på färden så har Knohultsgänget bara lyckats med åtta personer.

Att det bara är åtta personer blir ännu mer anmärkningsvärt när man ser att antalet skådespelarnamn som anges är nio. Svårigheten att få in nio personer beror naturligtvis på att Strix Drama inte tänkt på att någon även kan hänga UTANFÖR korgen.

Men det är klart, om någon skulle hänga utanför korgen på affischen så skulle det kräva att man tog ett särskilt foto av den personen och inte kunde använda andra bilder som man bara behöver photoshoppa in i korgen, utan att ens lämna tillräckligt utrymme för underkroppar.

Reducerad kroppsvikt är å andra sidan bara en fördel i en varmluftsballong utan någon form av brännare. Till och med affischen till "Polisskolan 4" avbildade en brännare.

Men även om "Åsa-Nisse - wälkom to Knohult" brister i realism till och med jämfört med "Polisskolan 4" så kommer den väl bli framgångsrik. Snart kommer säkert uppföljaren.

Uppföljaren till "Polisskolan 4" hette "Polisskolan 5: Uppdrag Miami Beach". På den affischen lyckas nio personer klänga på samma lian. Lyckas Strix med det?

Inga kommentarer: