tisdag, september 30

Dela med sig!

Jag är väl blödig, men jag kan fortfarande bli genuint glad av folk som delar med sig på nätet. Det vill säga inte genom att fota vad de åt till lunch eller skriva hur de hatar folk som tränger sig i köer, utan genom att lägga tid på att sätta ihop listor med bra musik.

Därför följer jag naturligtvis Jan Gradvalls A-lista på Spotify, som han uppdaterar med ny musik. Visst, mycket hits och mycket som man ändå skulle ha hört, men ändå.

Eller Stefan Thungren som med sina månadslistor på Spotify har inspirerat Sara Martinsson att göra det samma. Här är Stefans lista för oktober och här är Saras dito.

Eftersom de här två sista har en slagsida mot det elektroniska tar jag gärna emot tips på lika smakfullt curerade listor med andra typer av ny musik.

1 kommentar:

Jonas sa...

Tack Eric! Suveränt med lista! Jag lyssnar på listan och ska fortsätta lyssna!

Jag kom på att jag kunde ju också tipsat om den här listan: http://open.spotify.com/user/pinhead/playlist/7MFwLOgPmEW7IF93DpASS1

Och kul att du följt Extra allt länge. Om du kollar när vi startade så ser du att ett jämnt jubileum närmar sig... Mer om det på söndag.