onsdag, oktober 7

Festa för en god sak!Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Den devisen har upprepats många gånger den här hösten. Och den är helt sann. Ha inte dåligt samvete för att du inte gör ALLT, tänk i stället på vad du faktiskt kan göra.

Nu på lördag ordnar mina vänner och jag för nionde gången Släpp fångarna loss, en festival för mänskliga rättigheter. Målet är att ha en fantastisk kväll och samtidigt göra nytta.

Som vanligt håller vi till på Tellus biocafé i Midsommarkransen från klockan 17 till klockan 22. Sedan åker vi i festbuss till Melodybox precis bortom Telefonplan för efterfest fram till klockan 01.

Årets talare är Martin Schibbye, journalisten känd för Blank Spot Project och framför allt för 438 dagar i etiopisk fångenskap. För musiken står i år genreöverskridande Sarah Riedel, hyllade folkpsykedeliska duon Siri Karlsson, gitarrloopande Oldboy och elektroniskt skimrande Norge. Bakom skivspelarna på Melodybox finns El Kommandante (känd från Snottys) och jag själv.

Inträdet är 150 kronor (100 kronor för heltidsstuderande och arbetslösa). All vinst går till Amnestys arbete för mänskliga rättigheter.

All info finns på Facebook-eventet här.

Inga kommentarer: