torsdag, oktober 21

Bee ba bee ba beppelula

Jag kommer ihåg när man var liten och man sjöng "Bee ba bee ba beppelula" när man skulle imitera rock n roll. Det är faktiskt konstigt att det inte har använts mer i musiken...

El Perro Del Mar - Party

www.elperrodelmar.com


1 kommentar:

Anonym sa...

Addiman! The Blogger! Waddayaknow!

For det første. 'Party' er ok. Jeg har bare hørt den én gang nå, så kanskje den er en 'grower'...? Selvfølgelig kult at den bruker 'Be Boppelulla' og at du har den referansen til barndommens rockeimitasjoner. Det tror jeg er en kul greie - å referere musikken til noe annet utover selve musikken - ex egne opplevelser, situasjonen du hørte låta første gang, etc. På den måten blir brukerne av bloggen kjent med deg uten at det blir en sånn slitsom dette er meg 'now I'm getting kinda personal here' greie. Musikken du poster blir brukernes måte å bli kjent med deg på og du etablerer et nærmest personlig forhold til dine lesere. Hvilket gjør at de kikker innom hver dag for å finne ut om du har postet noe nytt.

Design - Vanskelig dette med design. På en måte er det kult å ikke gjøre en dritt designwise med siden, på den annen side er det litt kult for leserne å se at du bruker masse tid på siden. Dermed skinner du gjennom som en ildsjel som brenner for dette. Jeg tror jeg ville gått for å få siden til å se så cool ut som mulig...

Nå har jeg hørt 'Party' to ganger. Den var finere nå. Melankolsk og happy samtidig. 'There's a party going on' med gråt i stemmen. Handler om å ønske å tilhøre noe(n). Fine greier!

Hva du skal fokusere på og skrive om? - Hmmm... Jeg tror jeg bestemt ville fokusert på musikk, (gate)mote, (gate)kunst, gadgets, trender á la designfigurer - kort sagt: ALLE er opptatt av å bli oppfattet som kule - cool hunting - dermed tror jeg du burde skrive om diverse markører for cool, men på en avslappet måte. Litt sånn blanding av Rift Trooper og Fluxblog (eller noen andre av Blogsa on the block), med en liten dose film og kunst...

Musikk - Post det du digger for øyeblikket. Kjør en eklektisk profil - Harry Nilsson og Ann Peebles til Chromeo og Blonde Redhead. Det du holder på med er folkeopplysning. Tenk på alle idiotene som hører KUN på Top 40 (s)hits! Det er din oppgave å opplyse folk over all den digge musikken som finnes!

Språk - Ved å skrive på engelsk har du en potensielt større brukergruppe for bloggen. Ved å skrive på svensk er det kanskje lettere å beskrive ting på den måten du selv vil. Jeg ville valgt engelsk. Helt klart!!!

3.gangen med 'Party'. Faen nå får jeg den ikke ut av hodet - ' Come on over, baby, there's a party going on...'.

Jeg kommer til Stockholm 5.nov. Vi setter oss ned, hører på musikk og drikker øl og sprit til solen går opp igjen, ser på muligheter og går ned i detalj på dette da, eller hur?

Mvh

Kunta