onsdag, januari 27

R. Kelly Premium

Tid på motionscykeln är mest till för att se till att hjärtmuskeln ska klara påfrestningen det innebär att vakta ett biljettsläpp.

Klockan 09.57 i förmiddags satt jag framför datorn, föreberedd genom att redan ha loggat in på Livenation, och uppdaterade sidan om och om igen, för att till slut få beskedet att de släppts. Biljetterna till R. Kelly

Och så visade sig att jag behövde välja mellan biljett till ståplats och "Premium Circle". Varför kunde de inte förberett mig på det här? Vad är vad? Är "Premium Circle" bättre, bara för att det är dyrare? Visst finns det riktiga rikingar som är beredda att betala mer för VIP-platser, som är egentligen är längre från scenen men mer avskilda? Finns det en skiss? Skit i det, jag hinner inte kolla, det kan bli slutsålt NÄR SOM HELST, folk har ju twittrat sönder det här biljettsläppet!

Och förresten, hur "Premium" kan något över huvud taget bli inne på Fryshuset?

Jag pallade inte trycket, stressen, anspänningen. Ståplats eller Premium Circle? Jag köpte en av varje.

3 kommentarer:

Johansson sa...

Nädu, du kunde varit rätt lugn. Ingen utanför KnivSöders hipsterkult vet vem R. Kelly är. Inte i Sverige iallafall.

Sätter en hundring på att man samma dag som konserten är kan köpa en konsertbiljett i luckan.

Olle sa...

Jag kände till R Kelly redan när jag gick på högstadiet i Norrköping. Det är mer än tio år sen.

Jonas sa...

Johanssons påstående hade ju varit ännu mer intressant utan det där tillägget om Sverige: "Ingen utanför KnivSöders hipsterkultur vet vem R. Kelly är." Då hade vi snackat ett fascinerande fenomen: global superstjärna med ett publikunderlag på några tusen personer.
Men om biljetterna kan det nog stämma, än finns det biljetter kvar.