lördag, april 28

Scener ur ett repeterande

ExampleExample ExampleExample

Det är i den här världen jag befinner mig i just nu. Ett organiserat kaos av skådespelare, sångare, musiker, rekvisita, kostymer och scenografidelar. Allt på god väg att knådas ihop, jäsa, gräddas och serveras på Uppsala stadsteaters stora scen som "Scener ur ett missförstånd". Premiären är den 8 maj. Urpremiären!

 ExampleExample

Men egentligen har jag befunnit mig i den här världen länge, eftersom jag jobbat med manuset i mer än ett och ett halvt år. Jag har spånat, jag har skrivit, jag har redigerat andras texter, jag har sorterat, ordnat, sammanfogat. Skillnaden är bara att nu finns allt på riktigt. Prylarna är byggda, replikerna inrepeterade, sångerna sjungs. Det är så otroligt mycket talang inblandad.

ExampleExample ExampleExample

Jag kommer på mig själv att inte vilja visa de här bilderna för er. För att de skulle avslöja skämten. Men ni vet ju inte vad alla hattarna är till för, eller ett tjog gitarrer eller den där ömtåliga grejen som ingen "för i helvete" ska sitta på. Ta er till Uppsala och få svaren.

ExampleExample ExampleExample

Inga kommentarer: