torsdag, november 15

Var varsam

Det ger inget bra intryck av mig, men det som hos mig fastnat allra mest av "Call Girl" är varken äcklet över Sverige -76 eller ilska över att upphovsmännen duckar för att ta ärekränkningsdebatten - det är Bee Gees.

Jag är glad att softrockmästerverket "Fanny (Be Tender With My Love)" fick en sådan fin tonårsscen och att texten användes för att förstärka ovarsamheten hos Dagmar Glans, som bryskt lyfte nålen från "Main Course" på skivspelare. Hon tog Bee Gees från ungdomarna. Tidigare har jag förknippat den låten med en bilresa längs Siljan, nu ser jag den scenen framför mig.

"Nights on Broadway" kommer jag kanske förknippa lite mer med ett diskotek vid Slussen. Men tyvärr, Jimmy Fallon och Justin Timberlake har för all framtid förstört möjligheten att ta den på allvar.

Inga kommentarer: