fredag, augusti 1

Neil: YNCS

1. Young, 2. Nash, 3. Crosby, 4. Stills.

Så tror jag att jag just nu rankar medlemmarna i supergruppen, utifrån vad de totalt producerat under sina karriärer. Young har ett ointagligt försprång med både kvalitet och kvantitet, Nash och Crosby kämpar i mitten (Byrds slår ju Hollies, men även om "If Only I Could Remember My Name" är ett lysande album så har Nash gjort en hel del bra solo) och Stills är sist för han bortom "For What It's Worth" är lite för... muskelrockig?

Jag har nog fördomar mot Stephen Stills. Han är brednackad och har fotbollströja. Jag kan inte höra "Love the One You're With" som annat än ett försvar för att ligga runt på affärresor. Förlåt.

Alla som har en annan ranking och kan motivera den, varsågod att försöka övertyga mig.

Inga kommentarer: