söndag, oktober 10

Musikåret 2021 - tredje kvartalet

 

Ännu ett kvartal har gått, ännu en gång har jag försökt välja ut enbart 25 låtar. Som en service till er.

Som vanligt blev det en väldigt blandad påse, antagligen är det väldigt få (förutom jag) som gillar allt, men det finns å andra sidan något för alla.

Många är gamla favoriter, som ni vet att jag gillar: Saint Etienne, Alexis Taylor, Jorja Smith, Baba Stiltz, Sufjan Stevens, Damien Jurado. Men en del är nya: Madi Diaz, Yebba, Sylvie, Michael Seyer, Faye Meana. 

Och nederländsk/turkiska Altin Gün har jag väl aldrig haft med förut? Ni kommer att nynna "Kisasa Kisas" hela dagarna. Och även om jag inte kan turkiska så tror att det är riskfritt, det verkar vara en väldigt uppbygglig text.

Varsågoda: Extra allt 2021 Q3

Inga kommentarer: