måndag, november 8

Saul Williams

Example

Ledsen att jag har varit frånvarande. Men jag har varit på semester med min klan ! Om du vill veta mer om klanen och kanske tillochmed inse att du ingår i en klan så läs den här artikeln från SvD.

Nåja... Nu till dagens ämne. Saul Williams har varit "spoken word scenens" mest välkände ansikte tillsammans med möjligtvis Henry Rollins, men Henry har väl kanske mest koncentrerat sig på att vara programledare för diverse motorprogram på Discovery på den sista tiden. Första gången jag såg Saul var i filmen Slam, från 1998. Där gjorde han ett närmast oförglömmligt intryck på mig och jag blev riktigt glad när jag såg att han släpper nytt material.

MP3 Saul Williams - List of demands

Vill du hellre se videon så finns den här:

Mov Saul Williams - List of demandsInga kommentarer: