måndag, november 15

Syntax Error

Example

Sedan John Peel's död har jag tänkt en hel del på radio. Jag har väl (inte helt oväntat...) konstaterat att få saker är så bra som radio. Vad som är beklagligt är att i Sveriga har vi egentligen bara en radiokanal att lyssna på... Jag talar såklart om P3. Alla andra radiostationer sänder bara skit, på skit och ännu mera skit ! Allt vad Mixmegafån, Enerschji och Lugna favoriter kan dra åt helvete... Era menlösa spridare av skit... Fy fan säger jag bara... Och då har jag inte ens kommit till de som lyssnar på struntet. För det är ruggans många vanliga personer där ute i vårt avlånga land som lyssnar på dem ! Ni kan gå och dö !!!

Jag förstår inte att det kan vara så svårt att göra en komerciell radiokanal som inte bara spelar skit. Jag menar det går att göra radio till en bred massa och ändå spela vettig musik, man behöver inte köra samma skräp 300 ggr i timmen. Man kan fortfarande föra en selektiv musikpolitik och ändå få lyssnare. Så till alla musikläggare på ovannämnda radiokanaler... Kontakta mig så får ni hjälp !

Även om inte P3 på något vis är klockrent så har de sina ljusa stunder. De kan ibland göra mig otroligt förvånad och glad. Som i fallet med ett av världens roligaste program - Syntax Error. Programmet som en gång i veckan kör musik från dataspel i en halvtimme, wow, I'm impressed ! Första gången jag hörde det fick jag en riktig chock... och trodde det var en engångsföreteelse... Men det körde på, vecka efter vecka i hela 100 avsnitt. De hade en fin musikpolicy på Syntax Error:

1. Music from Video- & Computer-games.
2. Music from Demos, Demoparties, Cracktros and so on.
3. Music from Anime, Cartoons, TV-Series & Movies.
4. Music that sounds retro.
5. Alternative music llike Synth & Laserdance.
6. Music that's oldschool.
7. Music that's NOT mainstream.
8. Music that Syntax Error™ likes.
9. Music that You are making.
10. Fuck this, we play all that's cool!

How about that ! Snacka om kompromissande radio !
Dessutom har snubbarna bakom programet den otroligt goda smaken att lägga upp alla program på näter så att man kan ladda ner och avnjuta i lugnan ro i hemmets vrå... Booyakkka

Ladda ner kvalitetsradio här !

Ps. Ge det en chans. Musiken kan verka påfrestande till en start men låt programmet rulla så kommer du att bli fast... promise !


Syntax Error

Inga kommentarer: