tisdag, juni 13

Det är vackert nuYes, det är vackert... Överallt och alla. Jag har märkt att min musiklyssning har klart förändrats den senaste veckan i takt med att vädret har blivit bättre och bättre. Mer lugna och fina bitar. Rätt såsig musik, det passar bra till fotbolls VM, parksittande eller bara att gå runt hemma. Den här biten hittade jag någonstans på the world wide web och den har gått på repeat i lite över en vecka. Den är grym! Total sommarfeeling.

Jorge Ben - Errare Humanum Est

Jag har ingen aning vad han sjunger om men jag gissar på att han lovsjunger alla vackra flickor som man inte kan undvika vart man än tar vägen. Det är trevligt men ibland även lite jobbigt. Eller som en kompis till Jonas sade: Can't live with them, then you die. Eller: Life's a bitch and I want one.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var ju det dä med brudar o så. "Det är mänskligt att fela". Den devis vi alla följer, slaviskt. Skön låt/Jens