torsdag, juni 15

Ska vi tävla?

Ska vi tävla om vem av oss som hade tråkigast anledning till att inte gå på Ne-Yo på Berns i tisdags? Själv pluggade jag. Visserligen i halvskuggan av en ek, men ändå, kunskapsinhämtning går inte upp mot första versen i ”So Sick”.

Ska vi tävla om vem av oss som är inblandad i flest uppsättningar på Uppsala stadsteater nästa år? Den jag är inblandad i har premiär i april. Närmare bestämt fredagen den trettonde.

Ska vi tävla om vem av oss som enbart bryr sig om perifera saker kring Sveriges fotbollslandslag? Jag skiter i vem Ljungberg bråkar med, vem som står i mål och faktiskt om Sverige ens går vidare, bara Wilhelmsson klipper av den där jävla flätan. Det finns fler som tycker som jag, så den här tävlingen vinner jag kanske inte.

Ska vi tävla vem av oss som tycker sämst om årets sommarhit ”Boten Anna” med Basshunter? Att jag inte unnar den killen framgång är min starkaste anledning till att önska Zlatan lycka på planen, för då kan den där barnreggaelåten om honom få mer skjuts. Barnreggae hör sommaren till.

Ska vi tävla om vem av oss om ska på flest dop, bröllop och trettioårsfester i år? Varannan helg, hela året. Livsfasen där alla runt omkring mig hade inflyttningsfester verkar däremot vara över.

Inga kommentarer: