onsdag, juni 25

Extra allt tipsar om chic lit

Ni som verkligen vill oss något, skriv nåt i kommentarerna här i stället för att maila till den extraallt-adress vi har på Gmail. Vi kollar den nästan aldrig. Det är mest Adam Tenstas extremt ambitiösa promotionmänniskor som mailar dit. Och har vi någonsin skrivit om Adam Tensta här? (Jo, en gång.)

Men i dag kollade jag inkorgen och ett bokförlag hade gjort massutskick till olika bloggare. Mailet började:

TESTA!
Hur kan DITT liv bli roligare?
Är du…
…lässugen?

…tonåring?

…tjej?

Och nej, jag är inget av de tre. Möjligen ja på det första, men nej förresten, jag kan inte gå med på att kalla mig ”lässugen”. På samma sätt som jag aldrig är ”filmsugen” eller ”pigg i bäret”.

Ändå känner jag mig lite hedrad över att Extra allt inkluderas på en sån här maillista (som i och för sig var hyfsat lång). Att vi av någon PR-människa anses ha lika stor betydelse för att påverka tonårstjejers bokinköp som Kenza, Engla, Elin Kling, Natascha Peyre och andra. Alla tonårstjejer som förhoppningsvis läser det här – holla back i kommentatorsfältet!

Och som info kan jag säga att jag just nu läser Stig Dagermans ”Bränt barn” och efter den antagligen tänker läsa Rupert Everetts memoarer ”Red Carpets and Other Banana Skins”. Kan den möjligen räknas som chic lit?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om man lägger alla mejl som Adam Tenstas promotionfolk har skrivit till bloggare ovanpå varann, når de åtminstone upp till översta våningen på Kista Science Tower.

Jonas sa...

Bara en ekonomijournalist skulle dra till med en sån liknelse.

Anonym sa...

min blogg har inte fått enda brev från Adam Tenstas Promotionmänniskor. det känns lite sorgligt.

Anonym sa...

Hej Jonas! Jag får vara min egen promotionmänniska, lyssna gärna på min nya låt myspace.com/itsadragontheband

Vore kul att få en kommentar från the king of popmusic himself.....mvh Z