tisdag, november 10

Supermix med hela Extra allt

Example

El Mundo, Erstagatan 21, Stockholm. Onsdag kl. 19-00.

Bakom skivspelarna på Supermix hittar du Sara Martinsson, Fredrik Bergh och mig. Tillsammans spelar vi en smakfull blandning av folkrock för finsmakaren, halvobskyr långsamdisko och popmusik du läser om i morgondagens tidning.

Den här gången vågar vi lova att det äntligen blir lite ordning på taktmixandet på El Mundo. Veckans gäst-DJ är ingen mindre än min Extra allt-kollega Adrian Nilsson (Mykonoz etc)!

Adrian är så populär på Supermix att han till och med givits ett smeknamn av Marcus i baren. Vad Marcus kallar Adrian och varför får ni reda på om ni beger er till Stockholms trevligaste bar onsdag kväll.

Adrian låter hälsa att han kommer spela musik av den goda sorten. En gnutta Marc Houle, Harmonia & Eno '76 och någon hit från Shackletons senaste skiva! Jag gör denna vecka ett försök att omfamna musikstilar man kan ge prefixet "blogg" och kommer därför kanske spela inte bara en utan flera The Twelves-remixar. Sara laddar för Pet Sounds Music Quiz på torsdag (som tre av fyra från veckans Supermix är med och arrangerar) med att spela en massa låtar som kommer att vara med där. Eller inte. Fredrik plockar för säkerhets skull med sig både Steely Dan och Carole King.

Nästa vecka:
18/11 - Gäst-DJ:s Tobias Hansson och Kakan Hermansson (Locash etc.)

PS: Försök taktmixa Facebook-gruppen om du kan!

1 kommentar:

Jonas sa...

Och klicka verkligen på den där Carole King-länken! Trots dåligt ljud är "It's Too Late" en otrolig låt och det kul är att se gitarristen (Danny Kortchmar, eller hur?) väva in "Funky Nassau" i solot vid 2.35.