onsdag, november 4

Extra Allt Exclusive


Straight out of "Högmyrs-musik-pr-maskin" har vi fått lov att lägga upp Johan Borgert & Holy Madre's fin-fina låt "Hot om sex" och när det är bra så är vi inte sena med att låta oss bidra med goda tips!

Johan Borgert & Holy Madre - Hot om sex

Johan när en något speciell plats i min högst personliga musikhistoria från Scott med "superhitten" Skott ihjärtat, 1997, till när jag på min 23 (?) årsdag fick Borgert-boxen i present av Anders Neuman, barndomskompis med Johan Borgert. En box med 5 cd med demoinspelningar. Den boxen ligger fortfarande i mitt iTunesbibliotek trots att jag säkert har gått igenom 10 st datorbyten.

Många av de demoinspelningarna ligger idag uppe på Holy Madre's blogg. Ladda ner och begrunda!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Yesssss!

Sliv sa...

Jag har bara Fabriksslavarna-EPn, köpt begagnad för den hade så fint omslag. Blev sedan helt knockad av låtarna, grymt. Dock inte vågat lyssna mer av rädsla att bli besviken, men ska trycka på mp3-länken.