tisdag, augusti 17

Supermix tillbaka!

Example

På lördag är äntligen Supermix tillbaka på El Mundo!

Under sommaruppehållet har vi letat oss igenom alla skivbackar vi kunnat hitta, från Abiskos fjälltrakter till Greek Music & Video Superstore i Astoria, New York. Inför höstpremiären vågar vi utlova allt från semesterns lyxigaste Billboardhits till sensommarens svängigaste discoremixer. Kom till El Mundo på lördag för säsongens sista roséspritzer och lyssna på musiken vi upptäckt och återupptäckt under ledigheten.

Dessutom gästas vi den här veckan av Eden Rock. Eden Rock utgörs av Christoffer Karlsson och Albin Lindström och tillsammans är de aktuella med sin fina remix av nya Concretes-singeln "Good Evening".

Så här säger Albin inför lördagens Supermix: "Eden Rocks mission är att genom våra edits, mixar och dj-set, lyfta fram den musik vi älskar. Musik som fallit i glömska eller bara hamnat utanför rockkonsumentens radar över vad som är "riktig" eller "bra" musik. Jag vill inte gå in allt för mycket på vad vi spelar då det tenderar att leda till ett hejdlöst namedroppande, men jag ser våra dj-set som en kosmopolitisk (super)mix av bossa nova, skruvad disco och svängig folkpop."

Välkomna!

http://twitter.com/Klubb_Supermix

http://www.letsmix.com/supermix

Inga kommentarer: