tisdag, juli 12

Den nye Fletch?

Det har pratats länge om att Kevin Smith (”Clerks” etc) håller på med en prequel till ”Fletch”, om den unge Irwin M. Fletcher.

Ett tag var det enda man hörde att det var Smiths kompis Jason Lee som skulle göra en DeNiro. Om man nu kan likna Fletch med Don Corleone eller likna Chevy Chase med Marlon Brando. (Och visst kallar sig Fletch för Don Corleone någon gång, förresten?)

Men stormogulen Harvey Weinstein tvingade Smith att tänka om. Senaste budet är i stället Zach Braff (”Scrubs”, ”Garden State”). Braff har berättat på sin blogg att han och Smith käkat lunch för att prata om det och Smith säger i en intervju att han hoppas att det blir Braff.

Kevin Smith säger också att ”Fletch Won” ska bli mindre fysisk än Chevyfilmerna, mer som Soderberghs ”Out of Sight”. Låter bra.


Bilden ovan är för övrigt från den främsta nyhetskällan i ämnet, www.fletchwon.net.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonas och Adrian,
jag var på bröllop i helgen och träffade en viss Karin Hemmendorff som kom ihåg er från Borlänge.
"Du vet när man var liten och skulle gå utan mössa och med jackan öppen, jag kommer ihåg att jonas var en sån som alltid hade tjocka vantar och mössa och så gick man där och tänkte att oj, det där såg ju skönt ut." typ. minns ni henne?

Jonas sa...

Jodå, jag minns henne.
Förresten låter det där som en beskrivning av min nuvarande personlighet också.

Anonym sa...

Jag träffade några killar på Tip Top som kom ihåg Jonas. De hade tydligen träffats när Tip Top-killarna var och jobbade på en dansshow i Ryssland. ”Jo, Jonas var en sån som alltid hade lädertanga och en röd boll i munnen och så gick vi där och tänkte att oj, det där såg ju skönt ut." Typ. Minns du honom?

Jonas sa...

Jodå, jag minns dom killarna.
Förresten låter det där som en beskrivning av min nuvarande personlighet också.
Om du träffar Tip Top-killarna igen, be dom hälsa Igor att han borde gå och kolla sig. Jag har fått hemska utslag.

Anonym sa...

Jag skulle gärna göra det. Men Igor dog i förra veckan. Att döma av hans rätt avancerade blåa fläckar (tatueringar?) så hade det med försvagat immunförsvar att göra. Kanske borde du också gå och kolla dig. Eller har du redan fått ett brunt kuvert av Smittskyddsenheten?

Anonym sa...

Tack så jävla mycket, Jonas! Du sa ju att du var clean!

Jonas sa...

Igor!
Så du lever ändå!
Dumma Anonymous, som sprider en så hemsk lögn.

Anonym sa...

Klart som fan att jag lever! Men du kan glömma middagen imorgon kväll. Och dom där rosorna du skickade har jag eldat upp. Bara så att du vet!

Jonas sa...

Igor, jag har glömt dig för länge sedan. I övermorgon åker jag på Medelhavssemester med min nya. Och Igor, det är en kvinna! Så hemskt var min tid med dig, att du har skrämt bort mig från män för evigt. För evigt! Gå hem till Vassilj eller vad han heter.

Anonym sa...

Jag förstår inte hur folk kan gilla Chevy Chase. Jag menar – det är så otroligt löjligt. Ingen intelligens överhuvudtaget. Själv gillar jag tidiga Rowan Atkinson och givetvis Monty Python. Det är begåvad humor!

Anonym sa...

Du, han heter faktiskt Sergej! Och han är minst en decimeter längre än dig... Dessutom har han större könsorgan. Lycka till med bruden, jag tippar att det misslyckas. Medelhavssemester? Bah! Åk till Vladivostok istället, där har de schyssta räktallrikar.

Adrian sa...

Du Tofsen... Menar du att humor och intelligens skulle vara sammankopplade på något sätt ?

Jonas sa...

Är Tofsens inlägg lika fejkat som Igors? Det verkar så.