lördag, juli 9

Det breda mot det smala

Sällan blir motsättningen mellan bred smak och smal smak så tydlig som under fredagskvällen på Peace&Love-festivalen i Borlänge. Står man vid festivalens minsta scen har man den breda smaken i ena örat och den smala i andra örat.

Festivalens minsta scen finns inne på S2, en "nattklubb" i en ombyggd Domusrestaurang. Här spelade på fredagen bland annat Khonnor och Frida Hyvönen. Att få chansen att se dem i Borlänge är en av de absolut bästa sakerna med den här sympatiska stadsfestivalen.

Synd bara att inget sagt till S2 att de är en festivalscen den här fredagen, inte ett svennesupaschlagerställe. För samtidigt som Khonnor står på scenen spelar discjockeyn i bardelen av lokalen "Michelangelo" med Björn Skifs. Och samtidigt som Frida Hyvönen sätter sig ned vid pianot och lågmält sjunger "Valerie" kommer ekot av "Ooa hela natten" studsande.

Man får bara hoppas att Khonnor och Frida på scen inte hörde. För i så fall lär ju inte de, eller någon de känner, vilja komma tillbaka och spela på Peace&Love-festivalen.

Inga kommentarer: