fredag, mars 10

Bröderna Nilsson strikes again


Yes, det handlar om självhype igen.

Jag och brorsan leker musik-Chauchescu på Pet Sounds Bar (källaren) idag , Fredag. Kom dit och fira att vi är lite närmare den där sommaren som inte kan komma tillräckligt fort. Jag är urbota leds på det här förbannade jävla skit pisset. Är det inte vår inom en fucking vecka så hoppar jag av.

Hela min dag har tillägnats sommarmusik, ni vet musik som gör sig bäst en varm sommarkväll antingen när man lutar sig ut ur fönstret för att försöka fånga en vindfläkt eller bara trillar runt planlöst på cykel inne i stan. Det är i en mörk stund som denna att jag nästan kan förstå varför majoriteten av befolkningen gillar Per Gessles texter. Eller förresten vilken som helst svensk hit handlar ju om nåt naturromantiskt/sommrigt, om jag tänker efter lite...

Tillbaks till självhypen... Kom förbi, drick en öl, bli full, låtsas att det är sommar och invänta att vi lirar den här låten

Roy Ayers - Everybody Loves The Sunshine


Shoutouts till: Gud, Mamma, Infamous-Jenny och Steve Jobs... Peace !

1 kommentar:

Anonym sa...

En väldigt bra snart-är-våren-här-låt är annars Springs Near från Parsley Sounds underskattade debut. Den vet jag att Jaressey skulle gå igång på.