fredag, mars 3

Fredagspepp


Weekend igen. Precis som förra veckan. Trevligt.

Det har hänt mycket på senaste tiden i vad som brukar kallas "klubbstockholm" eller något liknande. Det går i princip inte en helg utan riktigt vassa bokningar av discjockeys eller andra liveuppträdanden som framkallar den där "jag får inte missa" känslan. Att man sedan slutar antingen hemma eller bara sittande på sin favoritbar hela kvällen är en annan femma...

Ikväll har Serious Party besök av Rex the Dog, som jag förvisso skiter i men Serious är alltid trevligt. Nein är nått nytt av FiendenClarion och så finns det ju alltid Spy Bar som verkar ha etablerat sig i folks medvetande på bara en vecka eller två. Att tomrummet skulle vara så stort efter ett nytt Berns hade väl ingen kunnat ana. Berns var ju fruktansvärt på alla sätt och vis, världsmästerskap i dörrvakter, trappor, förvirring och bernskort. Nu är ju tack och lov Spy Bar inhyst i riktigt trevliga lokaler och så... Jag lirade plattor på invigningshelgen och det var kul, framförallt med ett ljudsystem som tål lite volym och bas. Något som annars är en total bristvara i denna stad. Underskatta aldrig ett bra ljud !

Nåja... Har ni inte lust att springa på klubbverksamhet utan hellre bara tar en öl på ett sjysst ställe och umgås med andra vita medelklassungdommar så kan ni väl komma och hälsa på mig och brorsan (aka. Bröderna Nilsson) när vi lirar lite Gubb-disco på Indigo ikväll !

Inga kommentarer: