fredag, mars 17

Vad ska jag skriva?

Jag hade tänkt att kanske skriva om Po Tidholms Concretes-recension i DN i veckan, där han säger att det är fullt av bloggar som skriver att Lisa Milberg är en ”ond estetikfascist”, vilket står i bjärt kontrast till att min sökning på hennes namn på Knuff.se ger 8 (åtta) träffar, varav två är från Extra allt. I ingen av dem kallas hon fascist.

Men då kom jag på att jag hatar bloggar som bara går ut på att kommentera nåt man läst i DN.

Sen tänkte jag skriva att jag tycker att det är en myt att Concretes är ”små i Sverige, men stora utomlands bla bla bla”. Det var ju omöjligt att komma in på Ugglan förra veckan när de spelade! Alla ”upphetsade indiekids” som Tidholm menade var hemma och hatbloggade, det var där de var. De som inte kom in var så många att de räckte till att fylla hela Pet Sounds bar. Vi blev först avvisade i dörren och fick gå till Vampire Lounge.

Sen tänkte jag skriva om att Andres Lokko flyttat till London.

Men då kom jag på att han själv meddelat det i Svd. Två veckor i rad. Så jag tror den informationen har nått fram nu. Nästa vecka kommer han väl deklarera att han gillar Paul Weller eller nåt annat nytt.

Sen tänkte jag skriva om nåt som inte har med paret Milberg-Lokko att göra, nämligen att Essex Greens nya skiva ”Cannibal Sea” är precis så där lagom mysig som man ville ha den.

Men då kom jag på att det var Lisa Milberg som i Nöjesguiden öppnade mina ögon för Essex Green-människornas sidoprojekt Sixth Great Lake.

Så nu ger jag upp och tar helg.

Inga kommentarer: