måndag, juni 8

Mongo Jerry

För att börja sammanfatta decenniet ett halvår för tidigt så kan vi väl slå fast att 00-talet var när vi började tycka att det var helt okej att köpa glass för 106 spänn litern.

När det om trettio år hålls 00-talsfester är en självklar del några skopor Ben & Jerry's. Som 70-talet och fondue.

Men sorbet, där gick tydligen gränsen för mitt Ben & Jerry's-ätande. Den nyligen lanserade Mango Berry Swirl smakar verkligen inte gott. Det är för mycket bär och för lite mango. Jämför bilden ovan med hur de låtsas att det ser ut. Och man undrar om det inte fanns någon annan ordvits med mango de kunde ha skapat en produkt utifrån, eftersom jag utgår från att det är så de jobbar.

Jag hade tänkt spara några deciliter av det här skräpet i frysen, för att bjuda någon och få medhåll i att det här är skräp. Men till slut kändes det som slöseri att ha fryst fruktjuice till ett värde av fyrtio spänn väntades i frysen. Så jag åt upp det. Blä.

1 kommentar:

Olle sa...

Jag citerar mig själv, och gör smygreklam för min egen menlösa blogg:
"Svennar gillar sex. Och barnslighet. Ben & Jerry's är det närmaste man kan komma sex i fråga om ätbara ting. Men det är samtidigt ganska barnsligt.
Man skulle även kunna säga att Ben & Jerry's är som Apple, fast glass. Eller som American Apparel (som inte fått sin egen post på SWPL - än!). Se där ytterligare två saker som svennar gillar.
Det finns dessutom Facebook-grupper tillägnade båda företeelserna (att svennar gillar Facebook vet ni nog vid det här laget).
Själv äter jag inte Ben & Jerry's. Inte för att jag inte gillar det, men jag åt det en gång, vid ett speciellt tillfälle (sic!) och det har därför fått för stort affektionsvärde för mig. Bara en sån sak (dessutom är det dyrt)."