tisdag, juni 16

Supermix säsongsavslutning

Example

El Mundo, Erstagatan 21, Stockholm. Onsdag kl. 19-00.

Bakom skivspelarna på Supermix hittar du Sara Martinsson, Fredrik Bergh och mig. Tillsammans spelar vi en smakfull blandning av folkrock för finsmakaren, halvobskyr långsamdisko och popmusik du läser om i morgondagens tidning.

Det här blir sista kvällen på El Mundo för säsongen. En enda kväll till på Erstagatans finest. Och med Marcus i baren, oss själva vid skivspelarna och med Samuel tätt intill tar vi farväl av en vår som började i Gamla Stan och fortsatte på Söder. Tack alla som gästat oss. Tack Sonic, Henrik, FLM, Samuel, Märta och Joachim för att ni hjälpt till att göra vår väntan på ljuset lite kortare. Och bättre. Tack igen alla andra som kommit. Och återkommit.

Vi tackar för en härlig vår genom att blicka framåt. Mot sommaren. För vi vet att den kommer. Vi har sett alla tecknen. Vi har hört studenterna, rensat den första jordgubben och läst att Tomas Ledin snart är ute på vägarna igen. Så nu välkomnar vi den årstid vi gillar mest. Det gör vi med Leo Zero, Highlife och Memory Cassette.

Sedan tar vi ledigt. Men Supermix kommer tillbaka, det är vi säkra på. Tills dess kan ni lyssna på ljudet av vår semester på Spotify. Så får ni lite värme även de dagar solen inte skiner.

PS: Du ska inte tro det blir Facebook-grupp i fall inte nån sätter fart.

1 kommentar:

LM sa...

Fenomenal spellista!