söndag, juni 21

Morrisseyreportage i P3

Example

”Jag fick en sån gråtattack så det var helt SJUKT. Jag har nog aldrig gråtit så mycket under en Morrisseykonsert. Det var en jävla out of body-upplevelse.”


På måndag kväll sänder P3 Pop mitt reportage om svenska Morrissey-fans på vallfärd till Manchester.

Det handlar om uppladdningen inför 50-årskonserten, eftersnacket och kanske mest om vallfärden till Salford Lads Club. Tårar, skratt och kakor glaserade med Morrissey-citat.

Efter måndag ligger programmet på nätet i en månad. Mitt reportage sänds i andra timmen, men lyssna på första timmen också. Då väljs låtarna av Lisa Milberg, en av de musiktipsare vars omdöme jag litar mest på. Dessutom hänger hon ju ofta i mina hemkvarter, så man kan säga att Årsta tar över P3 Pop.

Inga kommentarer: