tisdag, januari 11

Ett gult 2011

ExampleExample

Det är underligt att det bara dröjer tio dagar in på nya året innan kalendrarna börjar reas.

Så jag är glad att jag tvekade till nu med att köpa papperskalender. Under 2010 använde jag bara iPhone-kalendern, men jag har en känsla av att 2011 kommer kräva bättre överskådlighet. Är det inte i år jag ska skriva en revy? Och en roman? Och en tv-serie och en blogg och dessutom ordna klubb och festival?

Den här gula kalendern från Bookbinders Design hade varit perfekt utan de fula innerpärmarna. Någon sorts kvasi-Baertlingska färgfält. Dessutom plastigt glänsigt papper. Bu!

Det var när det började vara fula mönster på allt som Ordning&Reda blev kasst. Är Bookbinders Design på väg i samma fälla?

2 kommentarer:

itsallvintage sa...

jaså en roman!!?? tjohej vi kan väl tävla vem som hinner först så att jag får arslet ur vagnen också...

Adrian sa...

Ja, romaner!