måndag, september 23

Inför SNL s39På lördag börjar den 39:e säsongen av "Saturday Night Live". Här är några förhoppningar:

- Att även om Cecily Strong nu blir medankare (eh... "co anchor") i Weekend Update så får hon någon chans att göra "Girl You Wish You Hadn't Started A Conversation With At A Party", förra säsongens roligaste karaktär.

- Att nykomlingarna Beck Bennet, John Milhiser, Kyle Mooney, Noël Wells och Brooks Wheelan hittar sina platser bättre än vad till exempel Aidy Bryant gjorde förra året. En strid ström av servitrisroller med en replik, kan inte vara kul.

- Att serien visar att den kan klara av att förlora två tredjedelar av ensemblen på två år (inklusive alla "stjärnor") utan att allt faller sönder till "roliga timmen". Det har varit tillräckligt ojämnt som det varit, så marginalerna för försämring är inte så stora.

- Att Lorne Michaels anlitar Rättviseförmedlingen för bättre könsbalans. Förra säsongen hade 16 manliga värdar, men bara 5 kvinnliga. Bland de musikaliska gästerna var det ännu värre. Det var bara Rihanna, Brittany Howard i Alabama Shakes och tjejen i Lumineers som inte hade snopp. För de tre första avsnittet verkar det bra: Tina Fey, Miley Cyrus, Katy Perry och Arcade Fire med Régine Chassagne.

- Att Tony Hale får vara värd någon gång. Och Aubrey Plaza. Och Lena Dunham.

- Och - som alltid - att Timberlake dyker upp.

Inga kommentarer: