söndag, september 29

Tack för igår!



Ett stort tack till alla för igår! Årets Släpp fångarna loss-festival blev precis som de tidigare en glad fest för en god sak. Vi fyllde Tellus och drog ihop ett bra stöd till Amnesty International, som också fick en hel del nya medlemmar under kvällen.



Tack till Azure Blue, Taxi Taxi!, Elias One Man Band och Armand Mirpour som ställde upp och spelade gratis. Det var som vanligt väldigt speciellt att få se er så här tätt inpå. Nästa gång man får se Azure Blue är på Debaser Medis.



Tack till Rafa Almasri, som berättade om hur det är att vara på landsflykt från Syrien där hon som journalist är stämplad som "terrorist". För henne är mänskliga rättigheter inget abstrakt begrepp. Vill man höra mer om Rafa så deltar hon i ett möte på Amnestys sekretariat, Alnsögatan 11, imorgon måndag klockan 18.



Tack till alla andra som hjälpte oss genomföra den här kvällen: Tellus (särskilt Mahmoud!), Landet och alla våra vänner som hjälpte till på olika sätt. Till exempel David Appelgren, som även i år tog fantastiska bilder (trots att Armand Mirpour och hans musiker spelade belysta av stearinljus...), bland annat de ni ser här. Fler bilder kommer upp på Släpp fångarna loss-sidan.



Och tack till alla som kom, så många jag kände att jag inte hann prata med alla. Och tack till er som dansade loss på efterfesten på Landet, där jag försökte balansera allas låtönskningar...

Inga kommentarer: