onsdag, september 4

Allt ni redan visste om PopagandaFör det är ju flera dagar sedan och passé?

För ni har väl redan läst allt om att the xx klarade av att göra en stor scen intim? Och att Romy Madley Croft kom av sig och blottade en mindre allvarlig sida? Och att den som skötte kameran till bildskärmarna i början inte hade fattat att the xx är ett band med tre huvudpersoner?

Och ni har hört om El Perro Del Mars dubbiga framträdande?

Och ni har fått veta om att Hot Chip var de mest dansanta medelålders männen som stått på en scen på ett badområde innan mörkrets infall? Alltså i fullt dagsljus så att man såg att de ser ut som en pappagrupp? Och att de bjöd på en hitkavalkad? Och att publiken längst fram redan då dominerades av sjömansklädda Håkan-fans?

Och ni har redan gissat att Håkan Hellström var knäckande än en gång, även för oss som stod extremt långt bak? Att en Håkan Hellström-konsert är den mest tillåtande på att sjunga med? Men att han nu har så stor karriär att välja ifrån att det inte bara är en eller två av ens favoritlåtar han väljer bort, utan fyra eller fem, eftersom han inte vill hoppa över "Känn ingen sorg...", "Ramlar" och "Klubbland".

Och ni visste väl redan att i bjärt kontrast med 2005 fanns inte ens en langosvagn, vilket ju självklart var en bra grej, förutom att den mat som fanns var det långa köer till och så sålde den slut. En food truck utan mat är faktiskt bara en truck.

Inga kommentarer: