fredag, augusti 30

Popaganda: El Perro Del MarDet finns en anledning till att vi avslutar den här Popaganda-uppladdningen med El Perro Del Mar. Hon har nämligen funnits med under hela Extra allts levnad. 

Det andra inlägget över huvud taget på Extra allt handlade om hennes låt "Party". Den kommer vi nog inte få höra ikväll på Eriksdalsbadet (hon spelade den inte ens i mars 2005, även om "Dog" hängde kvar till 2009), men det gör absolut ingenting. Sedan dess har Sarah Assbring släppt så mycket fantastisk musik.

Väntan har varit spänd inför hennes skivor, från "From the Valley to the Stars" till "Pale Fire". Vartåt är hon på väg? Vilka associationer ska hennes musik väcka den här gången?

Vi har aldrig blivit besvikna och Extra allt har inte snålat med hederbetygelserna. "Change of Heart" var den bästa låt som gjordes i Sverige 2009 och "Pale Fire" var det bästa album som gjordes i Sverige 2012.

Och en gång drämde jag till rejält och kallade henne "Göteborgs Carole King". Men nu för tiden bor hon ju i Midsommarkransen. Verkar det stalker-aktigt att jag vet det? För även om jag följer henne noga, så följer jag henne inte på det sättet.

Inga kommentarer: