fredag, december 1

Julkalendern: Hold My Beer

Uttrycket är väl lika gammalt som fenomenet. Det vill säga att på fyllan få för sig att göra något värre trick än den innan - och under tiden be någon hålla ens öl. Men det var i år citatet exploderade, som underlag för memes och i vitsiga tweets.

Man kan rent utav se det som 2017 års sätt att hantera att 2016 summerades som ett riktigt skitår med Brexit och Trump. När man sedan såg framför sig att det skulle vända så fortsätta idiotgrejerna komma. Allt framstod som om någon medvetet ville toppa de andra.

Vem i Trumps administration kunde göra bort sig mest? Vilka nazister skulle vara mest nazistiska? Vilken naturkatastrof skulle förstöra mest? Vilket storföretag skulle göra den dummaste reklamen?

Men nu lämnar vi även 2017 bakom oss. Ölen är avslagen och det hjälper inte att försöka utveckla skämtet till mjöd eller surdegslatte. Ingen tror väl att nästa idiotgrej kommer vara den allra sista. Det kommer alltid en till. Så nu kan väl alla sluta skämta som att världens dumheter är pubtricks? Snälla?

Inga kommentarer: