söndag, december 1

Julkalendern: Mat upprörVarför har så många av årets mest uppmärksammade snackisar handlat om mat och dryck? Här är årets största snackisar i denna kategori:
  1. ASAP Rocky häktas för misshandel och får äta ”bostonrutor” och "cowboysoppa"
  2. Ledarskribent hittar bara snabbmakaroner i Gävle, ingen s.k. ”vanlig mat” - får ett s.k. Jimmiemoment. Ledarskribent tycker inte det är pinsamt att skriva artikel om detta som säger mer om henne än om huruvida "Sverige förändras mer än i lagom takt".
  3. Folk kladdar tydligen med kebab vid Hornsbergsstrand. Eller inte.
  4. Någon gör en lögnaktig video om ”rätt” sätt att äta ananas.
  5. Trump stänger ner statsapparaten och får bjuda fotbollsmästare på levererade hamburgare (300 stycken samt "many, many french fries"), som fick ligga på ett bord i Vita huset och bli kallare och kallare och segare och segare för varje sekund.
  6. Delicato tar fram ett särskilt Delicatobubbel och jag vet fortfarande inte om det var på riktigt eller bara ett skämt och om jag borde låta bli att sprida sådant här undermåligt PR-spinneri.
  7. En must som inte heter julmust lanseras och folk blir upprörda, eller om det mest handlade om att andra utgick från att några skulle bli upprörda och blev upprörda över det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inget nytt under solen, skulle jag säga. När jag gick på högstadiet hade jag en kompis som hade svårt att släppa
1. Att jag föredrog mjuka tacos framför hårda.
2. Att jag en gång drack en läsk istället för att äta en glass.

Jonas sa...

Upprörande grejer! Men du åt väl tacon på en fredag i alla fall?

Anonym sa...

Jag minns faktiskt inte om tacofredag var en grej i Norrköping på 90-talet.