torsdag, oktober 26

KategorisktNågon på jobbet frågade varför låterna jag lagt upp de sista dagarna var så infernaliskt långa. Lite "räcker inte tre minuter?" liksom. Svaret är naturligtvis NEJ på den punkten.

Allt under 6 minuter och snabbare än 110 bpm är kasst.

Det är mitt svar på sådana påståenden. Rätt kategoriskt kan tyckas, men det blir ju så mycket roligare på det sättet. Det tvingar mig själv att hitta argument (låtar) som passar in i den mallen och det tvingar mig i sin tur att ta ännu en djupdykning ner i iTunesbiblioteket, som har börjat bli allt för omfattande. När jag överförde all lagrad musik till den nya datorn igår så insåg jag att jag inte får plats med en bråkdel (då finns det ändå 250 Gb i den nya burken)

Skit samma! Här kommer bästa låten i världen: (idag altså)

Trentemoller - Take Me Into Your Skin

Det regnar och allt känns episkt. Vet ej varför, men så är det!

2 kommentarer:

Adrian sa...

Jag vet att den trentemoller låten är klart mycket snabbare än 110 bpm. 118 bpm för att vara exakt!

motherfakka sa...

trentemöller är världens bästa dansk!