fredag, oktober 27

Somebody to loveDet är i helgen den stora deprissionen rullar in. Omställning av klockan mellan lördag och söndag. Suck. Vem kom på att vi skall förlora en timmes sol under vinterhalvåret. Är det inte mörkt nog liksom. Förstår inte vart det kommer ifrån. Onödigt krångel för att tillvaron skall bli ytterligare deprimerande. Jag har så satans svårt för mörkret. Blir verkligen nedstämd. Jag lovar att försöka hålla humöret uppe, men det är inte lätt.

Jag fortsätter att lägga upp lite vacker disco. Det skall tydligen vara slött, episkt och vackert denna vecka. Snart kommer det en timmes mix med liknande musik. Ge er några dagar till tåls så skall den nog komma upp på denna blog.

Sylvester - I Need Somebody To Love Tonight

På en helt annan tipp. Det var längesedan jag såg nått med Shyffert som jag tyckte var riktigt kul. Detta klipp fick mig att skratta. Kanske är det bara att jag är lite trött eller så är det faktiskt rätt underhållande!

Det roligaste han gjort är en liten film som jag tror gjordes för MTV i tidernas begynnelse där shyffert förklarar olika musikers tillbehör på någon sorts påhittad isländska. (krullur sladdur) Hittar det inte på Youtube för jag kommer inte ihåg vad det hette. Någon som kan hjälpa till?

4 kommentarer:

motherfakka sa...

Jag säger som Fredrik Strage sa nånstans: Discon räddar oss alltid! Även från mörkret får jag hoppas.

Anonym sa...

nordic fnälö tror jag//Tobbe

Puman sa...

Haha, underbart klipp! Jag skrattade gott o länge :)

Unknown sa...

Du letar efter ett program som heter Nordik Fnälö som knappt finns på YouTube. Det enda klipp jag hittat är detta: https://www.youtube.com/watch?v=3Td7ZQEZp0c
Spelades in för MTV som ett sätt för (typ) svenskt näringsliv att kränga svensk musik. Sjukt roligt! Släpptes även som CD. Skulle vilja ha tag i ett ex.