onsdag, oktober 31

Nästan lika bra som UB 40


Nu tror säkert en del av er att jag är lite ironisk, men UB40 har faktiskt gjort ett antal riktigt bra låtar mellan alla "Red, red wine" hits, vill säga. Om jag inte missminner mig så har jag postat någon här tidigare.

The Dynamics är fransoser och gör reggaecovers på låtar så som Miss You (Rolling Stones), 90% of me is you (Gwen McRae) och Music (Madonna) och det är riktigt jävla bra. Ofta låter det som ett orginal som under senare år har blivit upplockade av någon stor artist. Och av någon anledning så påminner det mig om hur det låter när UB40 är på sitt allra bästa humör. Plastreggae på hög nivå och där man inte riktigt kan låta bli att dra lite på smilbanden och när låten är slut kan man inte hålla sig för att köra den en gång till.

Kolla in The Dynamics Myspace-sida

Bonus: Jag tror The Dynamics spelar på Raw Fusion den 24'e November. Jag kan inte hitta info'n nu, men jag hoppas att mitt minne inte spelar mig något spratt. Om det stämmer så skall jag iallafall dit!

2 kommentarer:

Jonas sa...

Jag tror faktiskt aldrig du har postat någon av de där UB40-låtarna du alltid pratar om. Upp till bevis.

Anonym sa...

b-sidan med move on up är bättre än den här, fast det kanske bara jag some ofantligt less på allt vad 7 nation army heter

a.