onsdag, oktober 31

Show me how you do that trick

ExampleExampleExample
ExampleExampleExample
ExampleExampleExample

I lördags gjorde jag min offentliga debut som magiker. Åttahundra personer höll andan och kliade sina skallar.

I en magisk låda stängde jag in Thomas, körde en plåt rakt genom hans mage, körde sedan en ihålig cylinder genom hans överkropp, puttade lådans underdel åt sidan och körde en cylinder genom den också, snurrade runt hela perforerade lådan, tog ut allt igen och släppte ur Thomas, oskadd.

Ja, ni ser ju ovan hur det såg ut när vi repade. Jag ber om ursäkt för fingret, men det ingick i min karaktär. Och ja, jag är fullt medveten om att ett magiskt trick gör sig fasligt dåligt som fotoserie. Det är till och med sämre än magi på tv, men i alla fall bättre än magi beskriven i enbart text. Och ni får helt enkelt lita på mig att Thomas inte klev ur lådan mellan bilderna. Det är verkligen hans hand ni ser sticka ut där.

Jaha, ni vill veta hur det går till? Skulle inte tro det. It's in the vault.

Inga kommentarer: