fredag, maj 9

I pop quizet ikväll var vi...


Så dyk upp på Pet Sounds Bar nästa gång, den 12 juni, så ska vi se till att era
popgeniknölar blir rejält gnuggade när Adrian, Stefan, Henrik och jag gör quizet!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Och bara tre i laget. Fan½

Anonym sa...

Gee whiz, grattis! Antar att jag får göra en avknoppning och starta ett eget lag nu, få se om de sedvanliga pappalediga managementkonsulterna och lönnfeta f.d. ekonomijournalisterna är up for it.

För övrigt vill jag veta mer, var avgjordes det, vilka var de vassaste frågorna ni knäckte, och framför allt, fanns det någon ny "Sweet Eleanor"?

Anonym sa...

Shit, då får man gratulera!
Stort.

/g

Jonas sa...

Pablo: Jag vet inte var det avgjordes, men tydligen var vi särskilt bra på R. Kelly-avdelningen, även om det grämer mig att jag inte kunde namnge "G.H.E.T.T.O.U.T" med Changing Faces. Men nej, jag hade faktiskt inte kunnat komma på det. Annars var min enda grämelse att jag sa Zouzou när det var Jacqueline Taïeb, en låt som vi till och med har haft här på Extra allt. Annars inga hjärnsläpp och kanske var det vad vi vann på.

Caroline Hainer sa...

Jag tycker att det är minst lika viktigt att nämna att VI kom TVÅA efter er. Laget "Ebbe Carsson-affären alltså." räkna med bashning nästa gång, glasögonormar.