måndag, maj 5

Tack för den här tiden, Peter

Jag visste väl att det skulle hända. Kände det på mig. Kände att jag på sista tiden, kanske ända sedan i höstas, har haft en minskad lust att formulera mig om saker. Det har nog sakta men säkert blivit mindre text här på Extra allt, fler inlägg med bara en bild och en mp3:a, eller en Youtube-länk. Färre femtioordare, den senaste var för två månader sen.

Och nu har Peter Englund tagit bort oss från sin länklista. Svenska Akademien har tagit sin hand från oss.

Jag ser det som en direkt konsekvens av mina helt ordlösa postningar av sjuttiotalslåtar de senaste veckorna. Jag tror han gillar ord, Peter.

Jag hoppas att Peter Englund och de som hittade hit via hans väldigt läsvärda blogg fortsätter att läsa Extra allt framöver också. Jag lovar att bjuda på lite läsning då och då, mellan sjuttiotalslåtarna.

Inga kommentarer: