onsdag, september 17

Kommande projekt

Förutom att det tydligen ska göras en film om Stig-Helmer Olssons ungdom, så ska ”Sällskapsresan” nu också bli musikal.

Bengt Palmers, ni vet han som senast skrev det skrattbefriade manuset till ”Göta kanal 2”, ska skriva manus och musik. Rafael Edholm, ni vet han som senast spelade italienare i ”Göta kanal 2”, han ska kanske stå på scen.

För musikalen ”pågår förhandlingar med TV 4 om att göra en dokusåpa för att leta efter en skådespelare som kan ersätta Lasse Åberg”.

I förra veckan kunde man också läsa att Bert Karlsson ska göra en musikal om sig själv. Låtarna ska vara de Bert ”har i bagaget”, det vill säga ”mina låtar i Melodifestivalen” ur hans ”musikaliska karriär”. Alltså låtar han har gett ut på sitt skivbolag.

Även Bert – the musical (working title) är tänkt att kopplas till en dokusåpa. Om produktionen av filmen ”Göta kanal 3” får någon dokusåpa vet jag inte, men manuset skrivs just nu och det kan vara så att man har gett uppgiften till någon som kan skriva roligt.

Jag tycker snarast att man ska göra allt till en och samma dokusåpa. Den skulle kunna heta ”Det hopplösa läget i svensk underhållningsbransch”.

1 kommentar:

Anonym sa...

Väldigt mycket konstig information. Är det sant?! Musikal!?