onsdag, september 3

Festa dubbelt för Amnesty

Jag tycker absolut ni ska gå på Amnestyfesten på Debedis ikväll. Att få se Concretes och Peter, Bjorn & John, First Floor Power och Kullrusk för bara 150 spänn är ett kap, och dessutom går ju överskottet till Amnesty. Mycket bra ordnat och mycket schysst av banden som ställer upp gratis.

Men även om ni går ikväll tycker jag ändå att ni ska festa en gång till för Amnesty, nästa helg. Då ordnar nämligen den Amnestygrupp jag är med i den mer lågmälda festivalen med namnet Släpp fångarna loss. Även den till förmån för Amnesty. Att två så likartade arrangemang sker i samma stad inom tio dagar är inte optimal samordning, men hellre en fest för mycket för mänskliga rättigheter än en fest för lite.

Hur som helst: den 13 september blir det konst och musik på Tellus i Midsommarkransen, med efterfest på Sjöhästen i Hornstull. Konst av Nina Hemmingson, Martin Kellerman, Joakim Pirinien, Johan Hagelbäck med flera. Musik av Palpitation, Lina Englund, Lionlove med flera. Och Loney, Dear, men dom är hemliga gäster, säg det inte till nån. För allt detta är inträdet bara 100 spänn, som helt, fullständigt, oavkortat går till Amnesty. Mer detaljer här.

Inga kommentarer: