torsdag, oktober 16

Frågesport

Förra veckan lade jag oproportionerligt mycket tid på olika frågesporter om popmusik. Fast vad skulle egentligen vara proportionerligt mycket tid att lägga på frågesporter om popmusik?

Och den där tiden jag ägnade, vad trängde den egentligen undan? Ett rent, ursprungligt, obefläckat, paradisiskt lyssnande av musik? Utan att behöva fundera på artistnamn, titlar, årtal, annat ännu mer frimärkssamlande, bara rent LYSSNANDE. Finns det? Och samtidigt fick jag ju umgås med trevliga, i en del fall för mig nya, människor och höra en del bra, i en del fall för mig ny, musik.

Förra veckan lade jag oproportionerligt mycket tid på frågesporter om popmusik. Den här veckan lägger jag antagligen oproportionerligt mycket tid på något annat, väldigt mycket mindre givande.

2 kommentarer:

Caroline Hainer sa...

Hur får jag tag i en sån där pin?

Jonas sa...

Men åh, är inte det här andra gången du frågar? Ta jpg-bilden, skriv ut den i korrekt storlek och gå nånstans där man kan göra sin egen pin. Typ Lava. Okej, Haider?