torsdag, oktober 16

No Morning Jacket

My Morning Jacket ställer in sin Europaturné. Det är andra gången de ställer in. Förra gången råkade Jim James ut för lunginflammation, den här gången ramlade han av en scen i Iowa City. Fallet finns så klart dokumenterat på på Youtube, vad trodde ni, att det här var 2002 eller? Sist i det här klippet, men man ser egentligen inget, det var ju mörkt. Det var liksom därför han trillade.

Lite underligt känns det att Band of Horses spelat två gånger i Stockholm bara i år, medan My Morning Jacket inte varit här sen, tja när var det på Kägelbanan, typ 2003-2004? Då var den största arbetsmiljörisken på scen att Jim James hår höll på att fastna i mickstativet hela tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gud, Kägelbanespelningen var rejält usel. Tror jag gick efter en timma eller så. Eller om jag svimmande av en överdos hårdrocksgitarrer. Minns inte riktigt.

Jonas sa...

Du gick för att det blev ett trumsolo medan resten av bandet lämnade scenen och gick på toa eller nåt. Och okej, det var ett omotiverat trumsolo, men annars minns jag det som en bra konsert.