torsdag, februari 26

El Perro

Example

En av våra verkliga hangups på Extra allt är El Perro Del Mar, från första stund.

Så varför sluta nu? Nu, när vi vet hur Rasmus Hägg-producerade minialbumet ”Love Is Not Pop” låter. Som om Mick Fleetwood har varit trummis. Som om John McVie varit basist. Som något från Fleetwood Macs ”Rumours” alltså. Med sporadiska panflöjter.

Minialbum förresten, bli inte besviken på det, för så värst mini är det inte. Även om det är hälften så många spår som på förra årets ”From the Valley to the Stars ” så är sluttiden bara tio minuter mindre, eftersom låtarna är längre.

Och en låt som ”Change of Heart”, som finns för lyssning på EPDM:s Myspace, kan inte bli för lång. Den hade kunnat få fortsätta och fortsätta. Med sin basgång, sina trumfills, sina glidande gitarrer, sin änglakör, sin melodi. Den har räddat min vecka.


I dagens DN säger ansluter sig Sarah Assbring till Årstas kändiskrets, när hon säger att hon aldrig missar Årsta torg när hon är på Stockholmsbesök. Och det är hon ju i dag, på Debasers Morrisseykväll. Men jag har inte sett till henne. Kanske hade hon också maskerat sig i We-hoodie och solglasögon.

Inga kommentarer: