tisdag, februari 17

Tre rätter

Nu har det extended Fun Boy Four, minus Tom, ätit och druckit upp våra presentkort från höstens vinster i Pet Sounds Pop Quiz. Det var smaskens.

Och så skvallrade vi om klubb- och mediaaktiga grejer. Det konstaterades att mjöd är proto-ale, ett korrekt använt rock snobb-uttryck. Och att Stefan är sexig och att Jenny var upprörd över Billströms debattartikel och att Henrik snart dj:ar tolv låtar i ZTV iklädd svart polo.

Sedan fick jag användning för något jag lärt mig genom "QI", att Sankt Bernardshundar egentligen aldrig har haft konjak i sina små tunnor. Tyvärr kunde jag inte dra upp det korrekta beviset ut bakfickan så där på studs, förutom att det var en tavla från 1800-talet som drog igång myten. Så än är jag kanske inte Sveriges Stephen Fry.

Men snart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag har nu, medelest scanningsavdelningens benägna bistånd, svar i kvällens viktigaste fråga.

Anonym sa...

jag kan däremot tydligen inte stava..