måndag, maj 9

Hollywood ending

Example

Nu är jag hemma från Kalifornien. Utförligare rapporter kommer snart, men mitt i jetlaggen ska jag nu packa ihop en lägenhet och flytta.

Tur att jag är utvilad och har många fina minnen att få energi av. "Ja, jäklar, jag har sett Mary-Kate och Ashley Olsens stjärna på Hollywood Boulevard! Ain't that something!" tänker jag och kastar in ännu ett Iitalla-glas på betonggolvet i fragila avdelningen.

"Och de där husen som var med i inledningen till 'Huset fullt', de såg jag ju i San Francisco! Sicket sammanträffande!"

2 kommentarer:

Johan Rubbestad Lilja sa...

så du känner dig inte ur fokus då, som stackars woody i sin hollywood ending? men i så fall kan du ju alltid börja skriva på franska...

Jonas sa...

Jo lite suddig i kanterna känner jag mig faktiskt.