onsdag, maj 25

Lady Gaga gästredaktör

Example

Som ni ser på bilden så blev det Svenska dagbladet som fick scoopet i morse: efter att i förra veckan ha varit gästredaktör för Metro kommer Lady Gaga vara gästredaktör för Extra allt.

Gagas inhopp på Metro var ju en succé och världsnyhet (rapporterade Metro) och det kommer gå lika bra på Extra allt (det är i alla fall vad vi tänker rapportera).

Lady Gaga har en hel del planerat för sin tid här.

Hon har lyckats få Adrian att göra comeback här på Extra allt med ett inlägg som kombinerar två av hans stora intressen: fashion och kött. För Lady Gaga finns ju som bekant ingen gräns mellan dessa. Adrian kommer att tillverka en t-shirt av en i princip helsvart chili gjord på långkokt högrev.

Det kommer också bli någon kort notis om att det är dumt med hatbrott mot homosexuella, långa artiklar om att bygga sitt personliga varumärke och intervjuer med pyrotekniker.

Dessutom blir det självklart extremt mycket på temat Våga Vara Dig Själv (så länge "Dig Själv" är en kopia av vad en idol gjorde för tjugo år sedan och dessutom något extremt och uppseendeväckande).

Att få Lady Gaga att göra hela Extra allt visar sig dessutom vara ännu billigare än när vi outsourcade allt till Dan i Phuket för ett par år sedan. Fröken Germanotta tar nämligen inte betalt alls, utan tycker att ett sådant här "redaktionellt samarbete" råkar passa utmärkt bra nu när hon av en slump råkar ha släppt en ny skiva som behöver reklam.

Inga kommentarer: